woensdag 1 oktober 2008

ding 4 netvibes 23 dingen

Toch even een lastig programma. Begrijp nog niet hoe ik dit af moet sluiten. Uiteindelijk is het wel gelukt, maar de groep begeleiders krijg ik niet toegevoed. Ik snap de uitleg gewoon niet: druk op de knop en voeg begeleiders toe.
Ik weet nog steeds niet of ik wel idereen heb toegevoegd. Ga ik morgen vragen.

Bernstein

Deze waren nog niet te krijgen op DVD.
De 9e van Beethoven. Grapje, ik zat zelf in de zaal in Wenen in die tijd.
http://www2.deutschegrammophon.com/webseries/index.htms?ID=bernstein-collectorsedition&PRODUCT_NR=0734500

Het was absoluut een grootse uitvoering. Nadat ik in Oostenrijk het Ludgig Wittgenstein congres had bezocht en in Wenen het door Ludwig ontworpen huis.

Kets de Vries

Leuk interview gelezen met Mafred Kets de Vries. Een van de Nederlandse leiderschaps goeroe's. Niet onaardig in deze tijden zullen wij maar zeggen.
Doceert aan het Insead instituut. Ook even de site: http://www.insead.edu/facultyresearch/faculty/profiles/mketsdevries/
Er komt een nieuw boekje van hem uit. Een van de lezenswaardige is toch het boekje over Alexander de grote. Je weet niet wat je leest wat hij kort en klein heeft geslagen in een betrekkelijk korte tijd. Leuk vanwege de historische contekst.

locatietheater

Gisteravond een fraai staaltje van locatietheater gezien. De Traviatia van Verdi in het stationsgebouw van Zurich.
Bijgaand de site met informatie: http://operachic.typepad.com/opera_chic/2008/09/opera-for-the-people-la-traviata-in-zurichs-central-train-station-live-on-arte-tv.html
Prachtige decors: treinen, mensen die onderweg zijn en gewoon een koffiebar.
Verrassend om te zien op ARTE, gisteravond.

Giovanni

Mijn foto
Dit is een foto uit Odense uit een museum. het is een boekenkast op de achtergrond. De zaal is daar gespoten. Een van de leukste zalen in een museum die ikgezien geb.