woensdag 8 oktober 2008

klopt

Ik heb gezien dat de knop begeleiders nu werkt. het overzicht is leuk maar wijst je ook wel weer op noodzaak om scherp te kiezen welke site emt feeds je kiest on op de eerste pagina zet.

dinsdag 7 oktober 2008

Link Beeldende kunst

Deze foto's enkele jaren geleden in het Cobra Museum, waren een openbaring. Die vreemde combi van mode fotografie (H&M, de Bijenkorf) met het harde imago van video games.
Geweld is mooi lijken de beelden te zeggen.
Wat een deceptie. Maar wat een kracht van beeldtaal, wat een scherpte en wat vergooide schoonheid.
Voor de sit, zie links.

ding 4 netvibes 23 dingen

Netvibes, snap ik de opbouw niet van. Gewoon, ik log in, dan zie ik mijn eigen gemaakte pagina. Ik kan daar al een publieke maken. Maar rechtsboven kan ik weer inloggen? Waar kom ik dan terecht, bij opnieuw Netvibes.
Ik vroeg mij af of netvibes de instellingen lokaal opslaat. Ik blijf het gevoel houden dat na inloggen via mijn laptop, ik een andere opbouw zie.

Graag reactie

ding 5 23 dingen

Vandaag met Flick bezig geweest. Dat zijn leuke speeltje, met name de site met de foto-bewerkingsprogramma's. Ik heb van een foto een puzzel gemaakt.
Ik plaats nog een foto bij mijn blog van twee jaar geleden een tentoonstelling uit het Cobra Museum. Dat blijven indringende beelden.

Giovanni

Mijn foto
Dit is een foto uit Odense uit een museum. het is een boekenkast op de achtergrond. De zaal is daar gespoten. Een van de leukste zalen in een museum die ikgezien geb.